Saturday , September 23 2023

Mulci Decorativ

Mulci Decorativ

Utilizarea de mulci decorativ a devenit din ce in ce mai frecventa in ultima perioada. Acest lucru se datoreaza atat aspectului sau estetic cat si numeroaselor beneficii pe care le ofera. Atunci cand optati pentru utilizarea de mulci, sunt anumite lucruri pe care trebuie sa le aveti in vedere. In continuare va vom prezenta cele mai importante aspecte ale utilizarii de mulci decorativ.

Aplicarea mulciului decorativ

Bio Cover Mulci va pune la dispozitie mulci decorativ de o calitate superioara si care nu afecteaza sanatatea plantelor dumneavoastra. Un prim lucru pe care trebuie sa il aveti in vedere este aplicarea si inlaturarea mulciului. Acesta se aplica in general peste pamantul umed, de preferat primavara. Odata aplicat, insa, acesta trebuie mentinut pe toata durata plantatiei. Daca este inlaturat, atunci regimul de caldura si aeratie se schimba. Acest lucru poate afecta plantele si microorganismele din sol.

Mulci decorativ pentru gradina dumneavoastra

mulci decorativDaca aveti o livada de pomi fructiferi, atunci terenul din jurul lor trebuie acoperit cu un strat de 12 cm de mulci. Materialele din compozitia acestuia trebuie sa favorizeze nivelul de umiditate si sa previna cresterea buruienilor. Un mulci de calitate previne eroziunea solului si il mentine bine afanat, imbogatind-ul cu materie organica.

Prin utilizarea de mulci decorativ veti reduce, de asemenea, cheltuielile de intretinere a unei gradini. Veti elimina costurile pentru erbicide, combustibil, utilaje, tratamente fitosanitare si munca manuala. Mulciul comercializat de Bio Cover Mulci prezinta o reactia acida slaba. Acesta este indicat pentru culturile de legume dar si pentru fructele perene.

Stratul de mulci este ideal pentru pastrarea umiditatii solului. Prin aplicarea unui strat de mulci puteti reduce frecventa udarii pe timp de vara. Totusi, atunci cand veti uda plantele, o sa fie nevoie de o cantitate mai mare de apa. Datorita stratului de mulci, este nevoie de o udare mai intensa, pentru ca apa sa ajunga in substrat.

Apelati cu incredere la serviciile oferite de Bio Cover Mulci. Veti avea parte nu doar de o gradina aspectuoasa, ci si de una sanatoasa.

 

Citeste si...

Electrician Brasov

Electrician Brasov

Cum sa alegi un electrician Brasov? Indiferent ca ai nevoie sa schimbi o priza sau …

Instalator Sanitar Brasov

Instalator Sanitar Brasov

Unde gasesc un instalator sanitar Brasov bun? Gasirea unui instalator sanitar Brasov bun poate fi …

Proiectare Instalatii Electrice Brasov

Proiectare Instalatii Electrice Brasov

Importanta serviciilor de proiectare instalatii electrice Brasov Daca urmeaza sa va fie construita casa mult …

Leave a Reply