Saturday , September 23 2023

Infiintari Firme Brasov

Infiintari firme Brasov

Infiintarea unei firmei se poate realiza cu usurinta cata vreme pasii prevazuti sunt respectati. Daca insa sunteti la inceput de drum si nu cunoasteti cu exactitate pasii pe care trebuie sa ii urmati sau documentele de care aveti nevoie pentru a infiinta o firma este bine sa apelati la o persoana specializata in infiintari firme Brasov.

Exista o serie de acte pe care trebuie sa le aveti la dosar inainte de a merge sa il depuneti la Registrul Comertului. Despre acestea puteti afla informatii direct de la biroul de informatii existent in cadrul Oficiului National al Registrului Comertului.

Pasii ce trebuie urmati

Primul pas dupa aflarea actelor de care aveti nevoie este sa gasiti un nume pentru firma dvs. si ulterior sa verificati disponibilitatea acestui nume. Trebuie sa gasiti minim 5 variante de nume pe care sa le completati si cu care sa va prezentati la biroul de rezervari denumiri. infiintari firme BrasovO taxa va fi achitata pentru ca rezervarea sa fie efectuata. Acest proces poate dura intre 2-3 zile.

Stabilirea sediului social este unul dintre pasii care pot fi efectuati in paralel cu restul pasilor. Aveti nevoie sa cautati un sediu social pentru care veti avea nevoie de Cartea Funciara. In medie, dureaza 5 zile pentru a o obtine de la Agentia Nationala de Cadastru.
Ulterior va fi nevoie sa redactati actul constitutiv care sa cuprinda date de identificare a asociatului, forma de organizare, denumirea societatii, obiectul de activitate principal, capitalul social.
Infiintari firme prespune si depunerea unui capital social. Capitalul minim social pe care trebuie sa il aiba o firma este de 200 de lei. Depunerea acestuia se poate face la orice banca.
Va fi nevoie sa completati si cateva declaratii pe propria raspundere. Din acestea trebuie sa reiasa ca asociatii si administratorii firmei indeplinesc toate conditiile legale pentru detinerea acestor titluri.

Ultimul pas si ati teminat

Ultimul pas pe care il aveti de efectuat este sa colectati toate actele si declaratiile pe care le-ati obtinut. Acestea vor fi puse intr-un dosar pe care sa il depuneti la Registrul Comertului.

Daca nu credeti ca aveti timpul necesar sau nu va descurcati apelati la specialisti si stati fara griji.

Citeste si...

Infiintari Firme In Brasov

Infiintari Firme In Brasov

Infiintari Firme In Brasov Daca aveti un vis, nu ezitati sa il transformati in realitate. …

Infiintare SRL

Infiintare SRL

Infiintare SRL Procesul de Infiintare SRL nu este un proces usor. Acesta implica numeroase ore …

Leave a Reply