Tuesday , May 21 2024

Epilare Cu Laser Brasov

Merita sa optez pentru epilare cu laser Brasov?

Stiati ca exista multe persoane care se intreaba daca merita sa aleaga procedura de epilare cu laser Brasov? Despre aceasta procedura se spune ca ofera cele mai bune rezultate in ceea ce priveste eliminarea firelor de par.

Vom discuta in randurile care urmeaza atat despre epilarea cu laser cat si despre alternativele acestei proceduri. Veti putea foarte usor sa va dati seama ulterior daca merita sau nu sa alegeti aceasta procedura.

Procedura de epilare cu laser Brasov: Avantaje importante

Cea mai eficienta metoda de eliminare a firelor de par de pe suprafata corpului este reprezentata de aceasta procedura. Epilarea cu laser mai este cunoscuta si sub denumirile de epilare definitiva sau epilare definitiva cu laser.

Acest tip de epilare este un tratament corporal non invaziv, care nu provoaca nici un fel de deteriorare a dermului. Poate si solutia perfecta pentru eliminarea firelor de par chiar si in cazul persoanelor sensibile.

Epilare Cu Laser BrasovUn avantaj foarte important al acestui tratament corporal il reprezinta faptul ca nu are efecte secundare. In urma epilarii definitive nu exista riscul de a dezvolta infectii ale pielii. Pielea nu va fi nici macar iritata in zona tratata, la fel ca in cazul altor proceduri.

Rezultatele tratamentului sunt de lunga durata. Persoanele care urmeaza un tratament de eliminare a firelor de par cu laser, mai trebuie sa mearga la salon pentru sedinte de intretinere. In general, o astfel de sedinta ar trebui sa fie suficienta in decursul unui an. Persoanele care aleg un astfel de tratament se bucura de o piele frumoasa si catifelata pentru multi ani. Se spune ca rezultatele pot dura pana la 15 ani de zile.

Dat fiind faptul ca rezultatele sunt de lunga durata, se pot economisi bani. Cum este posibil acest lucru? Ei bine, in toti acesti ani in care rezultatele sunt vizibile, nu mai trebuie cheltuiti bani pentru metodele alternative. Aici ne referim la folosirea cerii pentru epilare, la folosirea aparatului de ras sau a epilatorului.

Alternativele epilarii definitive

Cu siguranta nu toata lumea a apelat la procedura de epilare cu laser Brasov. Unele persoane sunt adepte ale epilarii cu ceara. Aceasta procedura este fara doar si poate, cea mai raspandita in ceea ce priveste eliminarea firelor de par. De mentionat este faptul ca procedura este asociata cu iritatiile pielii si cu durerea.

O alta alternativa pentru procedura de epilare cu laser consta in utilizarea aparatului de ras. Este o solutie care pe termen scurt se dovedeste ieftina, aparatul de ras avand pret redus. Pe termen lung insa, veti cheltui mult mai multi bani decat costa epilarea definitiva cu laser.

In plus, datorita utilizarii frecvente a aparatului de ras, firele de par vor creste din ce in ce mai repede. In plus, utilizarea aparatului de ras poate irita pielea.

O alta solutie o reprezinta folosirea epilatorului. Acesta va smulge firele de par insa epilarea cu acest dispozitiv este dureroasa, mai ales in zonele sensibile. In plus, pot aparea iritatii in zonele epilate.

Nu in ultimul rand, exista si crema depilatoare. Aceasta este un produs usor de folosit, care indeparteaza firele de par de la suprafata. Are insa dezavantajul ca firele de par nu sunt smulse si cresc foarte repede. In plus, este posibil ca aceasta crema sa provoace reactii adverse si iritatii.

Concluzie

Exista mai multe metode de eliminare a firelor de par crescute in diverse zone ale corpului. Dintre toate acestea insa, procedura de epilare cu laser Brasov este cea mai eficienta din toate punctele de vedere. Deci, daca doriti sa scapati de firele de par de pe suprafata corpului, merita sa optati pentru aceasta procedura.

Citeste si...

Produse Italia

Produse Italia

Produse Italia Frumusetea si ingrijirea personala se face folosind Produse Italia. Exista mai multe categorii …

Tabara ski

Tabara ski

Tabara Ski Tabara Ski este ideala pentru scolarii cu varste cuprinse intre 7 si 14 …

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti Atunci cand va orientati catre o Gradinita Bucuresti de calitate, este important sa …