Tuesday , May 21 2024

Pungi Ambalare

Cele mai importante avantaje ale unor pungi ambalare din plastic?

In viata de zi cu zi folosim diverse pungi ambalare care sunt confectionate din materiale plastice. Indiferent ca mergem la cumparaturi si punem produsele in ele sau alegem o punga pentru cadou, aceasta este din plastic. Exista si alternative ale plasticului dar in majoritatea cazurilor sunt preferate pungile din plastic.

In randurile care urmeaza vom enumera cateva dintre cele mai importante avantaje ale pungilor de ambalare din plastic. Asadar, merita sa cititi pana la final, pentru a afla de ce sunt atat de des utilizate acestea.

Avantaje pungi ambalare plastic

Numarul avantajelor acestor pungi este unul foarte mare. Dupa cum am mentionat anterior insa, vom enumera doar cateva dintre aceste avantaje. Iata asadar de ce merita sa le alegeti!

1. Sunt ideale pentru branding

Daca detineti un magazin sau un supermarket, cu siguranta doriti sa oferiti pungi ambalare personalizate. Ei bine, trebuie doar sa contactati o firma care sa va tipareasca numele companiei, sigla si alte informatii pe pungile de plastic.

Plasticul este un material usor de prelucrat, iar imprimarea pungilor de ambalare dureaza foarte putin timp. In plus, pungile din plastic vor arata perfect.

2. Sunt mai ieftine decat pungile din hartie

Pungi AmbalareIn mod evident, fiecare persoana a facut cumparaturi de la supermarket. Nu stim insa cati dintre dvs. v-ati uitat pe bonul de cumparaturi. Daca ati achizitionat atat pungi ambalare plastic cat si pungi din hartie, poate ati facut o comparatie a preturilor. Sau, ar fi trebuit sa faceti acest lucru.

Comparati preturile si veti vedea ca pungile de ambalare din plastic sunt mai ieftine decat cele din hartie.

3. Sunt biodegradabile

Majoritatea pungilor de plastic sunt biodegradabile, ceea ce inseamna ca pot fi descompuse intr-un timp rezonabil atunci cand sunt aruncate la gunoi. Ele se descompun in trei ani, in timp ce timpul mediu pentru ca o punga obisnuita sa se descompuna complet este minim 500 de ani.

Acest lucru se datoreaza faptului ca pungile biodegradabile sunt descompuse de bacterii sau alte organisme vii. Pungile de plastic biodegradabile nu lasa urme in urma si sunt sigure pentru mediu.

4. Consuma mai putina energie

Procesul de fabricatie a pungilor de plastic este eficient din punct de vedere energetic, in timp ce procentul de deseuri solide este mai mic. O punga de plastic consuma cu pana la 40% mai putina energie si provoaca cu 70% mai putine deseuri solide decat o punga de hartie.

5. Sunt durabile si rezistente la intemperii

Pungile de plastic sunt cunoscute pentru durabilitatea lor. Sunt mai putin vulnerabile la rupere si sunt rezistente la multe substante chimice. Pungile de plastic depasesc pungile de hartie sau de panza atunci cand vine vorba de protejarea continutului de ploaie sau apa.

In plus, pentru ca sunt rezistente la rupere, pot fi reutilizate. In schimb, nu veti gasi pungi din hartie care sa poata fi utilizate si a doua sau a treia oara. Cel mai probabil, cand veti transporta produse grele intr-o asemenea punga, aceasta se va rupe.

Deci, ar fi mai indicat sa va indreptati atentia spre pungile confectionate din materiale plastice.

Concluzie

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai importante avantaje ale unei pungi ambalare din plastic. Tineti cont de aceste avantaje si alegeti de fiecare data o punga de plastic in locul uneia din hartie sau din alt material.

Citeste si...

Transportul agabaritic rutier

Transportul agabaritic rutier

Transportul agabaritic rutier Transportul agabaritic rutier este o forma specializata de transport care poate fi …

Decodare Telefon Brasov

Decodare Telefon Brasov

Unde pot obtine o decodare telefon Brasov? Serviciul de decodare telefon Brasov este deosebit de …

Casting Prezentator

Casting Prezentatori

Casting Prezentatori – CUM SĂ DEVII UN PREZENTATOR DE SUCCES – SFATURI ȘI TRUCURI DE …