Wednesday , June 29 2022

Poarta Brasov

De ce sa alegi Poarta Brasov?

Cea mai frecventa definire a termenului de Poarta Brasov face referire la o deschidere amenajata intr-un zid, respectiv intr-un gard. Balamalele sunt prinse in tablii de lemn sau de fier. Poarta permite accesul din exterior in interior sau invers. Reprezinta un loc de trecere imprejmuit. Poate imbraca forma unui plan de scanduri asezate in pozitie verticala. Au rol de inchidere a intrarii sau iesirii intr-o curte. La intrarea intr-o gospodarie exista intotdeauna o poarta. Aceasta poate fi din lemn sau din fier forjat. Structura de sustinere a portii este construita de cele mai multe ori din lemn de stejar.

Unde gasesti Poarta Brasov?

Poarta BrasovO Poarta Brasov  are mai multe parti componente. Acestea sunt fixate prin diferite imbinari. Dispune de mai multi stalpi de sustinere. De regula, numarul acestora este trei stalpi de sustinere principali. De obicei, deasupra portii exista o grinda frontala. Aceasta este fixata cu ajutorul unor asa numite contrafise. Poarta poate avea si acoperis de sindrila. Conteaza foarte mult si aspectul estetic rezultat. O poarte are, de regula, o inaltime de doi metri. Portile pot avea si diferite ornamente stilizate. Cel mai des, este decorata grinda frontala cu diferite inscriptii. De obicei este marcat anul construirii si numele proprietarilor imobilului. Pot fi inserate si versuri sau anumite mesaje semnificative.

Poarta Brasov glisanta

Foarte multe resedinte dispun de Poarta Brasov glisanta din fier forjat. Acest tip de porti se regasesc si la obiectivele industriale, in piete si parcari. Constructia acestora este foarte solida. Au un avantaj major in ceea ce priveste latura practica. Mai mult de atat, portile glisante sunt si foarte elegante. Sunt foarte sofisticate din punct de vedere al manoperei. In acelasi timp prezinta si o foarte mare rezistenta. Sunt porti solide. Conteaza foarte mult si cerintele si dorintele clientilor. Mai exista si o alta serie de factori care influenteaza semnificativ constructia unei porti glisante din fier forjat. Acest tip de porti pot fi porti automate. Sunt controlate de un sistem automat de referinta.

Citeste si...

Case Lemn Brasov

Case Lemn Brasov

Case Lemn Brasov Decizia de a construi un camin, este una serioasa. De aceea trebuie …

Firme de constructii

Firme de constructii Indiferent daca proiectul dvs. este de dimensiuni reduse sau mari, trebuie sa …

case lemn

De ce sa optezi pentru case lemn?

De ce sa optezi pentru case lemn? Casele din lemn sunt destul de apreciate de …

Leave a Reply