Tuesday , May 21 2024

Epilare Definitiva

Ce avantaje are procedura de epilare definitiva cu laser?

Procedura de epilare definitiva cu laser este deosebit de apreciata atat de catre femei cat si de catre barbati, dat fiind faptul ca ajuta la eliminarea firelor de par nedorite de pe suprafata corpului, indiferent ca vorbim despre parul de pe maini, picioare, zona inghinala sau axilara.

Avantaje epilare devinitiva cu laser

Persoanele care iau in considerare ideea de a opta pentru epilarea definitiva cu laser trebuie sa stie ca se pot bucura de un numar impresionant de avantaje. Amintim in primul rand confortul sporit al beneficiarului, dat fiind faptul ca procedura nu este absolut deloc dureroasa.

De ce sa alegi Epilare Definitiva Cu Laser Brasov?

In comparatie cu procedura de epilare cu IPL, epilarea definitiva cu laser se efectueaza in mai putin timp, acest lucru datorandu-se faptului ca laserul poate trata suprafete mai mari de piele si mai multe fire de par simultan, in doar cateva secunde.

Epilare DefinitivaProcedura este una foarte precisa, si asta deoarece laserul actioneaza doar asupra firului de par, si nu afecteaza in nici un fel tesutul din jur.

Un alt avantaj semnificativ al acestei proceduri este reprezentat de faptul ca se poate efectua atat in timpul sezonului cald cat si in timpul sezonului rece. Pe timpul sezonului cald, trebuie insa evitata expunerea la soare inainte dar si imediat dupa tratament, pentru o perioada de cinci zile.

Nu in ultimul rand, tot in categoria avantajelor epilarii cu laser mentionam faptul ca aceasta procedura poate fi aplicata pe absolut toate tipurile de piele si are rezultate pe termen indelungat, in comparatie cu alte tipuri de epilare (epilarea cu ceara de exemplu sau cu epilatorul).

Este scumpa aceasta procedura?

Persoanele care isi doresc sa beneficieze de o epilare definitiva cu laser cel mai probabil doresc sa afle cat mai multe informatii cu privire la pretul acesteia. De mentionat este faptul ca pretul este diferit de la caz la caz, in functie de zona tratata.

In plus, preturile pot fi diferite de la un salon la altul in functie de aparatura si de tehnologia utilizata. Saloanele care folosesc cea mai noua si performanta tehnologie au preturi putin mai mari, dar si rezultatele obtinute vor fi peste asteptari.

Citeste si...

Produse Italia

Produse Italia

Produse Italia Frumusetea si ingrijirea personala se face folosind Produse Italia. Exista mai multe categorii …

Tabara ski

Tabara ski

Tabara Ski Tabara Ski este ideala pentru scolarii cu varste cuprinse intre 7 si 14 …

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti Atunci cand va orientati catre o Gradinita Bucuresti de calitate, este important sa …