Saturday , September 23 2023

Elevator foarfeca

Elevator foarfeca

Daca sunteti detinatorul unui atelier auto sau a unei firme de transport aveti nevoie de echipamente si utilaje speciale. Un echipament care poate fi utilizat daca doriti sa acordati o atentie cat mai mare automobilului personal un elevator auto. Acest utilaj este produs in mai multe tipuri: elevator cu 2 coloane, cu 4, poate fi ingropat sau elevator foarfeca. Utilizarea acestor echipamente trebuie realizata de persoane cu instruire profesionala avand si certificarile necesare pentru aceasta.

Documentatii si aprobari necesare pentru a achizitiona si opera un elevator foarfeca

ISCIR este abrevierea pentru Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat. Aceasta este organul de specialitate care reglementeaza masurile de functionare in conditii de siguranta a instalatiilor de ridicat.

elevator foarfecaMontarea, functionarea si utilizarea unui elevator foarfeca pot fi aprobate in urma completarii unor documentatii stricte si respectarii reglementarilor. Documentatia tehnica necesara pentru montaj se va completa pentru fiecare elevator in parte, care necesita si o operatie de montaj. Referitor la obtinerea autorizatiei de functionare, este necesar ca documentatia sa fie inaintata catre CNCIR. Se va solicita in scris la IT ISCIR efectuarea verificarii elevatorului auto montat si data cand se propune verificarea. Ultimul pas este respectarea conditiilor pentru obtinerea autorizatiei de functionare si exploatare a unui elevator foarfeca sau oricare alt tip. Noi oferim chiar si Piese Cutie Viteze Camion. Va asteptam cu oferte!

Conditiile necesare obtinerii autorizatiei de functionare a elevatorului

Aceste conditii impuse din partea IT ISCIR sunt pentru a asigura o buna functionare si exploatare a unui elevator auto. Daca vorbim despre un elevator foarfeca putem afirma ca denumirea i se datoreaza mecanismului de ridicare a platformelor. Utilizarea acestor elevatoare ajuta mecanicii sa ridice automobilele pentru a se efectua verificari sau lucrari de service. Automobilul este ridicat la o inaltime adecvata, determinata de modelul mecanismului ales.

Conditiile ce trebuie indeplinite sunt 3 la numar. Prima – detinerea unui operator RSVTI, care poate fi persoana fizica sau firma autorizata, ce se va ocupa de supravegherea instalatiei. A doua tine de lucrarile de intretinere a elevatorului auto, care pot fi realizate de firme autorizate IT ISCIR. Ultima se refera la operarea elevatorului. Este obligatoriu sa existe un angajat care are autorizatie RSVTI obtinuta in urma unui program de instruire si examinari periodice.

 

Citeste si...

ITP Brasov

ITP Brasov

ITP Brasov Alegeti un serviciu bun de ITP Brasov. Acest serviciu va fi indicat pentru …

Reconditionari Jante Brasov

Reconditionari Jante Brasov

Jante Noi sau Reconditionari Jante Brasov? Un serviciu bun de Reconditionari Jante Brasov este indicat …

Vulcanizare Mobila Brasov

Vulcanizare Mobila Brasov

Vulcanizare Mobila Brasov Alegeti un serviciu ideal de Vuclanizare Mobila Brasov. Acest servicu va fi …

Leave a Reply