Saturday , September 23 2023

Transport persoane Romania Italia

Transport persoane Romania Italia

Euroandra va pune la dispozitie servicii de transport persoane Romania Italia in cele mai bune conditii si la cele mai mici preturi de pe piata. In acelasi timp, puteti trimite colete din Italia in Romania la doar 1 €/kg. Coletele dumneavoastra vor ajunge in siguranta in cel mai scurt timp la cei dragi.

Ruta de transport persoane Romania Italia

Cursele regulate pe ruta internationala Romania Italia se desfasoara pe traseul Brasov – Pitesti – Curtea de Arges – Roma si retur. Serviciul de transport persoane Romania Italia se desfasoara in conditii de siguranta cu autocare moderne cu toate conditiile de confort necesare pe durata transportului. Euro Andra va asigura siguanta si confortul impreuna cu echipa lor de profesionisti.

Cost transport persoane Romania Italia

transport persoane Romania Italia

Costul transportului pe aceasta ruta este de 90€/persoana dus, sau 150€/persoana dus-intors. Biletele dus-intors sunt valabile o perioada de 90 de zile. Firma Euroandra dispune de o flota de masini, microbuze si autocare moderne si dotate pentru confortul dumneavoastra. Scaunele autocarelor sunt retractabile pentru a elimina potentiala durere de spate care apare in timpul transporturilor lungi. De asemenea, curatenia autocarelor este una din prioritatile noastre. Avem tot timpul grija de curatenia autocarelor noastre. Apelati cu incredere la profesionisti in transport de persoane Romania Italia.

Citeste si...

Decodare Telefon Brasov

Decodare Telefon Brasov

Unde pot obtine o decodare telefon Brasov? Serviciul de decodare telefon Brasov este deosebit de …

Casting Prezentator

Casting Prezentatori

Casting Prezentatori – CUM SĂ DEVII UN PREZENTATOR DE SUCCES – SFATURI ȘI TRUCURI DE …

Cover Band Nunta

Cover Band Nunta

Cover band nunta si alte aspecte importante pentru un eveniment reusit Angajarea unui cover band …

Leave a Reply