Tuesday , May 21 2024

Test Oftalmologic

Test Oftalmologic

Un Test Oftalmologic periodic ar putea fi tot ce aveti nevoie pentru o vedere sanatoasa. Aceste teste nu sunt recomandate doar persoanelor care intampina probleme la ochi. Ci si celor care nu au niciun simptom, durere sau deranj. Exista diferite teste care pot fi incercate chiar si acasa, nu doar la o optica.

Test OftalmologicIndiferent de ce test alegeti, este bine ca acesta sa fie efectuat de un Optometrist Brasov cu experienta. Acesta va sti cum sa interpreteze rezultatele testelor pentru un diagnostic precis si clar.

Un test foarte popular este testul sau grila Amsler. Prin acest test pacientul isi va acoperi un ochi, iar cu celalalt va privi o grila. Aceasta grila este compusa din linii simetrice verticale si orizontale. Daca ochiul pacientului nu sufera de degenerescenta maculara, acesta nu va observa nicio anomalie.

In schimb, daca pacientul observa linii curbate, intrerupte sau incetosate, acest lucru este un semn ca ochiul sufera de o problema de vedere. Acest test este extrem de usor, si poate aduce la lumina diferite boli ale ochilor.

Citeste si...

Salina Brasov

Salina Brasov

De ce merita sa vizitezi Salina Brasov? Salina Brasov nu este un simplu obiectiv turistic …

Endocrinologie Brasov

Endocrinologie Brasov

Endocrinologie Brasov – De ce sa va programati din timp? Sistemul endocrin este extrem de …

Ortodont Brasov

Ortodont Brasov

Ortodont Brasov Alegeti un Ortodont Brasov cat mai bun. Acesta se va plia pe nevoile …

Leave a Reply