Saturday , September 23 2023

Tabere De Ski

Tabere de Ski

In statiunile montane se organizeaza Tabere de Ski in fiecare an. Pot participa copiii insotiti de parinti. Adolescentii de toate varstele isi pot petrece vacantele la taberele de ski. Programul acestor tabere se adreseaza tuturor tinerilor, indiferent de varsta sau de nivelul de pregatire al fiecaruia. Activitatile se desfasoara sub controlul si indrumarea instructorilor certificati si atestati.

Monitorii de ski detin competente profesionale la standarde de calitate ridicate. Acestia isi perfectioneaza pregatirea profesionala in mod continuu. Scopul acestor tabere este invatarea si acumularea corecta a unor informatii in ceea ce priveste practicarea sporturilor de iarna. Atmosfera este relaxanta si deosebita. Peisajul montan este magnific.

Tabere de Ski

Tabere De SkiCei care participa la Tabere de Ski socializeaza. Isi fac noi prieteni. Au ocazia sa petreaca timpul liber in natura. Pot petrece clipe minunate alaturi de prieteni si de familie. Un beneficu primordial este asigurarea calitatii sanatatii. Practicarea sporturilor de iarna ajuta organismul sa se dezvolta in mod armonios. Taberele de iarna pot fi tabere de ski sau tabere de snowboard. Cele mai indragite sunt taberele de ski. Copii si adolescentii au posibilitatea de a alege ce tabara prefera. Taberele de ski au programe si tematici diferite.

Programele oferite in cadrul taberelor de ski sunt diferite. La stabilirea unui program se au in vedere mai multe criterii. Se ia in considerare varsta participantilor, dar si nivelul de pregatire al fiecaruia. Astfel se organizeaza tabere de ski pentru incepatori si tabere de ski pentru avansati, asa numitele tabere de perfectionare profesionala. Taberele de ski pentru copii se adreseaza celor care au varsta cuprinsa intre patru si sapte ani. Taberele de ski pentru prescolari se adreseaza celor cu varsta cuprinsa intre sapte si optsprezece ani. In cazul copiilor, grupele vor fi formate dintr-un numar de maxim cinci copii. In cazul adolescentilor grupele vor fi formate dintr-un numar de maxim noua tineri.

Tabere de Ski

Instructorii atestati acorda o atentie deosebita celor mici. Acestia nu sunt obisnuiti cu practicarea sporturilor de iarna. Trebuie atentie multa, pentru a se evita producerea de accidentare. Prin practicarea acestui sport la Tabere de Ski, organizate special in acest scop, copii dobandesc incredere in propriile lor forte.

Citeste si...

Piscina Rasnov

Piscina Rasnov

De ce trebuie sa mergem la sfarsitul saptamanii la piscina Rasnov? Locuitorii din Rasnov dar …

Pescuit la crap

Pescuit la crap Multe persoane au in vedere sa mearga la Pescuit la crap. Aceasta …

Rulota Brasov

Rulota Brasov

Rulota Brasov Alegand aceasta Rulota Brasov, veti lua o decizie excelenta. Ea va fi mereu …

Leave a Reply