Saturday , September 23 2023

Nasterea Naturala

Nasterea Naturala

nasterea naturalaNasterea naturala, dupa cum ii spune si numele se refera la nasterea fireasca, asa cum a decis Mama Natura. Fiecare femeie este programata in mod biologic sa stie instinctiv ceea ce trebuie sa faca in aceste momente. Atat ea cat si copilul se asculta si se ghideaza reciproc. Deoarece sunt speriate de experientele terifiante si de durere, din ce in ce mai multe femei nu mai aleg nasterea naturala.

Pentru a linisti viitoarele mamici, ofera consiliere pentru nasterea naturala. Orice mama doreste ca nasterea ei sa fie cat mai scurta si lipsita de dureri. Pentru a reduce frica legata de acestea, este nevoie de o intelegere a procesului.

Chiar daca cezariana a devenit un trend, nu toti medicii recomanda acest lucru. Inca mai sunt femei curajoase care isi doresc o nastere naturala.

Nasterea naturala – sfaturi utile

Nasterea naturala incepe cu mult inainte de aparitia primelor contractii care anunta travaliul. Etapa aceasta se numeste pretravaliu si are loc cu cateva saptamani inaintea nasterii. In aceasta perioada, fatul se va pozitiona corect, cu capul in jos, pregatit pentru nastere. Acum vor aparea si contractiile Braxton-Hicks, care te vor anunta ca momentul nasterii se apropie.

Atunci cand contractiile vor creste in frecventa, vei sti ca travaliul a inceput. Atunci este momentul in care trebuie sa mergi la spital, pentru a aduce pe lume viitorul copil. Aceasta etapa nu are o durata definita. Ea se va incheia atunci cand colul se dilata suficient pentru a fi apt pentru nastere.

Nasterea naturala este o metoda noninvaziva

Nasterea naturala este intr-adevar o incercare grea la care este supus organismul unei femei din punct de vedere fiziologic. Totusi, aceasta reprezinta ceva normal, prin care trec numeroase femei in fiecare zi. Metoda aceasta traditionala este noninvaziva, prezentand un risc mic de complicatii. Recuperarea are loc rapid, spre deosebire de cezariana, si nu va lasa urme.

Pentru mai multe sfaturi cu privire la nasterea naturala si importanta alegerii acestei metode va ofera!

 

Citeste si...

Cosmetice Online

Cosmetice Online

Camenzi si tu Cosmetice Online? A vinde Cosmetice Online este un plus de valoare adus …

Produse Italia

Produse Italia

Produse Italia Frumusetea si ingrijirea personala se face folosind Produse Italia. Exista mai multe categorii …

Tabara ski

Tabara ski

Tabara Ski Tabara Ski este ideala pentru scolarii cu varste cuprinse intre 7 si 14 …

Leave a Reply