Saturday , September 23 2023

LR Health & Beauty

LR Health & Beauty descrisă de Adelina

IORGULESCU MARIANA ADELINA,45 ANI

BUCURESTI

MEDIC DENTIST

LR Health & Beauty a apărut în viața noastră, acum aproape 7 ani prin verii nostrii de la BRASOV,am inceput intamplator si ne a adus mult mai departe decat ne asteptam.

LR Health & BeautyProdusul preferat de la LR Health & Beauty este Colostrum in primul rand pentru faptul ca am scapat cu copiii de mers la doctor controale..spitale….pediatrul meu nu I a vazut de 6 ani….si apoi pe langa copiii mei am rezolvat problema imunitatii tuturor persoanelor din jurul meu care se plangeau de aceeasi problema.

LR Health & Beauty

LR Health & Beauty produce cel mai bun Colostrum de pe piață. Câteva cuvinte despre colostrum. Este un produs care are la bază, colastra de vacă, recoltată de la un număr redus de ferme de pe teritoriul Germanie, ferme foarte atent alese si monitorizate pentru a avea siguranța calității acestei materii primii. Principiul este unul foarte simplu, văcuța pe perioada gestației nu transferă nici un anticorp vițelușului și face acest lucru prin primul lapte din primele 24 de ore, cunoscut sub numele de colastră. Din acest motiv, este foarte important ca în primele ore de viță vițelușul să consume cât mai mult din acest lapte. Exista mii de studii care demnstrează că bovinele sunt donator universal de colostrum, altfel spus colostrumul de bovină ajută si sistemul nostrum imunitar. De aici efectele miraculoase ale acestui produs.

Prin LR Health & Beauty l-am cunoscut si pe Catalin Suman leaderul si sponsorul meu caruia ii datorez o parte din succesul meu la LR Health & Beauty pentru ca nu m a refuzat niciodata cand I am cerut ajutorul,si pentru ca este langa mine si langa echipa mea ori de cate ori este nevoie indiferent ca acest ajutor implica timp si deplasari pe distante mari.

In concluzie Catalin Suman este omul pe care ti l doresti alaturi sa cresti intr o astfel de afacere si sunt convinsa ca sunt oamani din alte echipe din LR Care ma invidiaza ca am un astfel de sponsor.

Catalin Suman si a ales calea in LR Health & Beauty de acum cativa ani, stie sigur unde vrea sa ajunga si isi va atinge cu siguranta telurile…

Citeste si...

Decodare Telefon Brasov

Decodare Telefon Brasov

Unde pot obtine o decodare telefon Brasov? Serviciul de decodare telefon Brasov este deosebit de …

Casting Prezentator

Casting Prezentatori

Casting Prezentatori – CUM SĂ DEVII UN PREZENTATOR DE SUCCES – SFATURI ȘI TRUCURI DE …

Cover Band Nunta

Cover Band Nunta

Cover band nunta si alte aspecte importante pentru un eveniment reusit Angajarea unui cover band …

Leave a Reply