Monday , July 15 2024

Conducere Defensiva

Conducere Defensiva

Ar fi bine sa aveti in vedere cateva norme de Conducere Defensiva. Tinand cont de aceste lucruri, veti avea de castigat. Este un lucru foarte cunoscut ca multe accidente au loc datorita soferilor care conduc imprudent. De asemenea, aceste accidente mai au loc si datorita neacordarii prioritatii, dar si a depasirii neregulamentare. Trebuie sa tineti cont de cateva aspecte importante atunci cand sofati. Avand aceste lucruri in vedere, veti avea de castigat.

Conducere defensiva

Conducere DefensivaPrimul lucru pe care ar trebui sa-l faceti va fi sa va examinati masina. Acest lucru il recomanda orice instructor de Conducere Defensiva. Puteti verifica astfel rotile, nivelul uleiului si luminile. Acestea nu ar trebui sa prezinte niciodata nici o problema. Puteti da chiar o tura cu masina pentru a vedea starea acesteia. Un alt lucru important este sa va puneti mereu centura. Ar trebui ca toate persoanele din masina sa-si puna centura, chiar si cei din spate. Daca aveti copii mici, nu uitati sa le blocati si acestora centurele.

Atunci cand sunteti in trafic ar fi bine sa fiti cat mai vizibili. Puteti face acest lucru aprinzand luminile de intalnire. Chiar si pe timp de zi semnalizati-va prezenta in trafic. O masina cu farurile aprinse va fi mult mai vizibila pentru ceilalti soferi. Nu ezitati sa semnalizati inclusiv pietonii atunci cand doriti sa faceti o manevra.

Conducere defensiva

Cand conduceti, nu va concentrati decat pe aceasta activitate. Nu ar trebui sa faceti alte lucruri atunci cand sofati. Nu uitati sa fiti cat mai calmi atunci cand conduceti. Este foarte important sa nu raspundeti la provocarile altora. Condusul nervos duce de obicei la accidente si la ambuteiaje. La maximum 10 secunde ar trebui sa va asigurati in oglinzi. Cand intrati in intersectii, reduceti viteza la sub 40 de km/h. Obisnuiti-va sa nu treceti pe culoarea galbena a semaforului.

Intre voi si cel din fata ar trebui pastrati o distanta de minim 2 secunde. Nu uitati ca atunci cand sunteti in trafic sa anticipati evenimentele. Nu insistati pe dreptul vostru de pastrare a unei viteze performante. Ar trebui sa aveti in vedere toate aceste lucruri foarte importante. Veti constata ca veti avea de castigat.

Citeste si...

Servicii Transport Marfa Bacau

Servicii Transport Marfa Bacau

Ce optiuni de servicii transport marfa Bacau exista? Dupa cum probabil stiti deja, majoritatea afacerilor …

Transportul agabaritic rutier

Transportul agabaritic rutier

Transportul agabaritic rutier Transportul agabaritic rutier este o forma specializata de transport care poate fi …

Decodare Telefon Brasov

Decodare Telefon Brasov

Unde pot obtine o decodare telefon Brasov? Serviciul de decodare telefon Brasov este deosebit de …

Leave a Reply