Saturday , September 23 2023

Certificat energetic Brasov

Certificat energetic Brasov

Documentul care atesta performanta energetica a cladirilor este denumit certificat energetic. Este necesar in anumite circumstante, cum ar fi vinderea sau inchirierea unui imobil. Pentru a dobandi un certificat energetic Brasov aveti nevoie de o documentatie.

Ce acte sunt necesare pentru eliberarea unui certificat energetic Brasov?

Certificat Energetic BrasovDaca vorbim de apartamente de locuit, este necesara o copie dupa schita apartamentului regasita in actele cadastrale. Pentru alte tipuri de constructii, trebuie sa aveti planurile de arhitectura a imobilului respectiv, pentru fiecare nivel in parte.

Se va preciza exact anul constructiei imobilului si de receptie al acestuia. Daca nu dispuneti de aceste informatii, se pot afla de catre cei care elibereaza si certificatul energetic.

Cine elibereaza un certificat energetic Brasov?

Nu este important daca apelati la o companie mare sau mica, este esential ca persoana care va realiza operatiunea sa fie autorizata. Persoana respectiva se numeste auditor energetic autorizat, caruia i se atribuie un anumit grad. Aceasta va veni la fata locului pentru a verifica imobilul. In urma evaluarii se va intocmi certificatul. Eliberarea acestuia va dura intre 24-48 de ore.

Inca de la inceputul anului 2014 s-a impus obligativitatea detinerii acestui certificat pentru a putea inchiria sau vinde un imobil. Este valabil pentru 10 ani, daca nu se executa lucrari de modificare sau renovare a locuintei.

Citeste si...

Promovare Online

Promovare Online

Promovare Online Mediul online a devenit a noua piata de afaceri. Acest lucru se datoreaza …

Servicii Optimizare SEO

Servicii Optimizare SEO

Servicii Optimizare SEO Daca sunteti in cautarea unor Servicii Optimizare SEO, inseamna ca dispuneti deja …

fotograf nunta brasov

Fotograf Nunta Brasov

Alegerea celui mai bun Fotograf Nunta Brasov Un fotograf bun ar trebui sa aiba mai …

Leave a Reply