Tuesday , May 21 2024

Pantofi Piele Intoarsa

Ce sa aleg dintre pantofi piele intoarsa sau pantofi din piele artificiala?

Stiati ca exista persoane care nu stiu ce sa aleaga dintre pantofi piele intoarsa si pantofi din piele artificiala (sintetica)? Ei bine, ambele materiale au atat avantaje cat si dezavantaje, asa ca trebuie ca fiecare sa le cunoasca, pentru a face o alegere.

Daca inca nu stiti ce material vi se potriveste, cu siguranta trebuie sa cititi pana la final. Veti descoperi informatii interesante, care va vor ajuta sa alegeti pantofii care vi se potrivesc.

Cum deosebesc perechea de pantofi piele intoarsa de cei din piele sintetica?

Exista multe moduri de a distinge pielea naturala si pielea intoarsa, de pielea sintetica. Oamenii tind sa confunde aceste materiale din cauza texturii si structurii foarte asemanatoare. Iata cum puteti distinge aceste materiale:

1. Verificati suprafata

Pielea intoarsa, la fel ca pielea naturala poate sa prezinte anumite cute, crapaturi sau zgarieturi. In schimb, materialele artificiale sunt complet omogene. Acesta este un detaliu foarte important de retinut atunci cand vreti sa va alegeti perechea de pantofi.

Pantofi Piele IntoarsaDar retineti ca, desi o pereche de pantofi din piele naturala sau piele intoarsa poate prezenta zgarieturi, isi merita banii. Aceste mici zgarieturi nu afecteaza calitatea si integritatea pantofilor, deci nu trebuie sa va faceti probleme.

2. Mirosul conteaza

Tesatura naturala emite un miros subtil, dar bine recunoscut de piele, iar aici ne referim si la piele intoarsa, nu doar la piele naturala. Un material artificial fie nu miroase a nimic, fie miroase a substante chimice. Deci, daca vreti sa achizitionati o pereche de pantofi piele intoarsa sau din piele naturala, trebuie sa-i mirositi, si puteti trage cu usurinta o concluzie.

3. Test de apa

Cand este uda, piele intoarsa naturala absoarbe instantaneu lichidul si ramane umeda o perioada indelungata. Cand pielea sintetica (artificiala) intra in contact cu apa, o respinge. Acesta este de asemenea un test simplu care poate fi facut de catre persoanele care doresc sa distinga cele doua tipuri de piele care se folosesc pentru confectionarea pantofilor.

4. Test termic

Efectuarea unui astfel de test este mult mai simpla decat v-ati putea imagina. Tineti un pantof din piele intoarsa in mana timp de 2-3 minute.

Materialul natural va prelua rapid temperatura corpului uman si va ramane cald pentru o lunga perioada de timp, in timp ce orice material artificial va ramane rece.

Pe timpul sezonului rece, pantofii din piele intoarsa vor prelua rapid temperatura corpului si va vor tine de cald, pe cand cei din piele artificiala vor permite sa va fie frig.

De ce as alege pantofii confectionati din piele intoarsa?

Acum ca ati gasit metodele prin care puteti depista perechile de pantofi piele intoarsa de cele din piele sintetica, mergem mai departe. Va prezentam informatii despre motivele pentru care ar trebui sa alegeti pantofii din piele intoarsa.

In primul rand, in comparatie cu cei din piele artificiala, pantofii din piele intoarsa permit circulatia aerului.

Acest lucru inseana ca vara tin racoare iar iarna tin de cald. In pantofii din piele artificiala, iarna va este frig, iar vara va este foarte cald, iar picioarele transpira. Acest lucru atrage dupa sine si un miros neplacut al picioarelor.

In comparatie cu pantofii din piele artificiala, perechile de pantofi piele intoarsa sunt mai elegante. Acestea pot fi purtate in cadrul diverselor tinute. In plus, pantofii din piele intoarsa sunt mai confortabili. Deci aveti multe motive pentru a-i alege in defavoarea celor din piele artificiala, dar totul tine de preferintele dumneavoastra.

Citeste si...

Decodare Telefon Brasov

Decodare Telefon Brasov

Unde pot obtine o decodare telefon Brasov? Serviciul de decodare telefon Brasov este deosebit de …

Casting Prezentator

Casting Prezentatori

Casting Prezentatori – CUM SĂ DEVII UN PREZENTATOR DE SUCCES – SFATURI ȘI TRUCURI DE …

Cover Band Nunta

Cover Band Nunta

Cover band nunta si alte aspecte importante pentru un eveniment reusit Angajarea unui cover band …