Tuesday , May 21 2024

Dusumea din Lemn Vechi

Este recomandat sa alegem dusumea din lemn vechi?

Stiati ca exista proprietari de case si apartamente care prefera sa cumpere dusumea din lemn vechi in loc sa cumpere parchet. Majoritatea celor care cauta podele din lemn opteaza pentru parchet dar si dusumeaua are fanii ei.

Cei care isi indreapta atentia spre dusumeaua obtinuta din lemn vechi considera ca este mai utila decat parchetul sau decat podelele din lemn nou. In mod evident, aceste persoane au motive intemeiate pentru a avea o astfel de convingere. Acest articol va prezinta in randurile de mai jos cateva dintre numeroasele motive pentru care dusumeaua din lemn vechi devine din ce in ce mai populara.

Motive pentru a alege dusumea din lemn vechi pentru acasa

Exista foarte multe motive pentru a alege dusumeaua din lemn vechi. Ar trebui sa avem multe ore pentru a discuta despre fiecare motiv in parte. In continuare va sunt prezentate cateva dintre cele mai importante motive.

1. Lemnul vechi (recuperat) este mai putin costisitor

Costul achizitiei parchetului sau al dusumelei din lemn nou cu siguranta este unul destul de ridicat. Cu cat esenta lemnului este mai tare, cu atat mai mare va fi si costul pardoselii din lemn nou.

Dusumea din Lemn VechiPardoselile din lemn recuperat sunt in general, mai accesibile si mai prietenoase cu bugetul. In plus, economisirea de bani fara a sacrifica calitatea este un avantaj imens al podelelor din lemn vechi, care a fost recuperat si refolosit pentru fabricarea podelelor.

Asadar, din punct de vedere financiar se pare ca merita sa alegeti dusumea din lemn vechi deoarece este o solutie mai ieftina in comparatie cu pardselile mai noi.

2. Podelele cu dusumea din lemn vechi au frumusete si stil

Unele tipuri de podele din lemn nu poseda o stralucire speciala sau o stralucire bogata. Podelele fabricate din lemn vechi ofera un caracter superb si un aspect antic care nu poate fi replicat cu noi optiuni de lemn de esenta tare sau laminat.

3. Sunt o modalitate prietenoasa cu mediul de a construi

Majoritatea covarsitoare a podelelor din lemn de esenta tare necesita taierea copacilor din natura pentru a le construi. Podelele din lemn recuperat sunt realizate din materiale reciclate, astfel incat sa puteti fi siguri ca nu a trebuit sa fie distrus niciun copac.

Si, nicio masinarie grea nu a fost operata pentru a crea scanduri. Podelele din lemn vechi sunt mult mai prietenoase cu mediul decat cele din alte tipuri de lemn de esenta tare.

4. Sunt disponibile multe stiluri si cantitati

Este foarte important sa aveti tipul exact de pardoseala pe care il doriti. Indiferent daca sunteti proprietar sau cineva care restaureaza o proprietate pentru profit. Cu podelele din lemn recuperat, exista un flux aparent nesfarsit de stiluri din care sa alegeti.

Stilurile de podele din lemn recuperat tind sa varieze. Si ar trebui sa puteti gasi intotdeauna o optiune de pardoseala unica si atractiva in stoc la magazin.

5. Calitatea produsului este evidenta

Deoarece podelele din lemn recuperat au fost folosite anterior, stiti ca au rezistat timpului si vor continua sa o faca. Cu lemnul de esenta tare nou, este mai dificil sa determinati ce tipuri de procese au fost luate in crearea scandurilor si nu puteti fi niciodata sigur daca vor scartai si crapa. Cu podelele recuperate, stiti deja ca primiti un produs de inalta calitate.

Datorita acestor avantaje pe care le-am prezentat anterior, se poate spune ca da, este indicat sa optam pentru o dusumea din lemn vechi.

Citeste si...

Firma De Asfaltare

Firma De Asfaltare

Ce utilizari are asfaltul instalat de o firma de asfaltare? O firma de asfaltare se …

Deratizare Zalau

Deratizare Zalau

De ce sunt eficiente serviciile de deratizare Zalau? Stiati ca serviciile de deratizare Zalau sunt …

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

Cine are nevoie de Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov? Stim cu totii ca la o …