Tuesday , May 21 2024

Aviz ISU Brasov

Ce trebuie sa stim despre un aviz ISU Brasov?

In clipa de fata exista antreprenori care urmeaza toate demersurile pentru obtinerea unui aviz ISU Brasov. Despre acest tip de aviz vom discuta in randurile care urmeaza, deci daca aveti nevoie de unul, cititi cu atentie.

Aviz ISU Brasov: Tot ce trebuie sa stii!

Imediat dupa ce a avut loc tragedia de la clubul Colectiv din Bucuresti, inspectorii ISU au inceput verificarile. Acestia au luat cu asalt toate barurile, cluburile si discotecile dar si alte afaceri, pentru a verifica daca funcioneaza legal. Inspectorii ISU au verificat daca toate aceste afaceri detin un aviz ISU si o autorizatie ISU.

Atat avizul cat si autorizatia ISU sunt documente emise de catre Inspectoratul pentru situatii de urgenta. Sunt documente necesare pentru ca afacerile sa poata functiona corespunzator.

De exemplu, un aviz ISU Brasov este necesar in cazul unor lucrari noi. Este insa un document necesar si atunci cand au loc modificari ale instalaitiilor de stingere ale incendiilor in cladirile existente.

Acest aviz ISU Brasov este necesar atat pentru lucrarile noi cat si pentru cele existente cand se modifica: instalatii de detectare, de semnalizare si alarmare ale incendiilor.

De asemenea, avizul ISU Brasov reprezinta o necesitate si pentru lucrarile de alimentare cu apa pentru stingerea incendiilor. Este de asemenea necesar si pentru lucrarile care privesc alimentarea cu apa pentru a stinge incendiile in parcurile indusriale si pe platformele industriale.

Aviz ISU BrasovUn astfel de aviz emis de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urenta este necesar si pentru statiile pubice de distributie a carburantilor pentru autovehicule. Aici este vorba despre cele a caror capacitate de stocare este mai mare de 300 de metri cubi pentru lichidele petroliere sau pentru statiile mixte.

Autorizatia ISU

Avizul ISU este necesar si pentru statiile transportabile de distributie carburanti la autovehiculee, daca au mai mult de 30 metri cubi capacitatea de stocare. Si pentru punctele de desfacere a buteliilor care contin caze petroliere lichefiate este necesar avizul ISU. Aici este necesar daca exista o capacitate de stocare cuprinsa intre 250 si 1.250 KG/GPL.

Exista sisteme de distributie a gazelor petroliere lichefiate la autovehiculele cu 30 mc de stocare echivalent apa. Daca acestea nu sunt amplasate in statii mixte, au de asemenea nevoie de avizul ISU.

De asemenea, mentionam faptul ca un astfel de aviz este necesar pentru constructii noi sau sisteme de instalatii ale statiilor de depozitare si distributie a gazelor naturale. Este vorba despre cele care sunt folosite drept combustibil pentru vechicule.

Un astfel de aviz ma este de asemenea nevoie si pentru cladirile care depoziteaza buteliile transportabile pentru caze lichefiate, comprimate sau dezvoltate sub presiune. Aici este facuta o exceptie, si anume despre GPL cu capacitate medie sau mare.

Cladirile in care au loc activitati de productie si fluxuri tehnologice, au nevoie de un aviz ISU Brasov. La fel si cladirile care dispun de incalzire centrala si locala pentru prepararea hranei si a apei calde de consum.

Un aviz ISU este de asemenea necesar si pentru grupuri de rezervoare ori recipiente fixe care sa aiba capacitatea totala de cel mult 30.000 litri volum de apa aferente laboratoarelor-sanitare, scolare.

Concluzie

Asadar, dupa cum se poate vedea din randurile anterioare. Un aviz ISU Brasov este un document eliberat de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. Este un document extrem de important, insa exista firme de specialitate care va pot ajuta sa il obtineti.

Citeste si...

Firma De Asfaltare

Firma De Asfaltare

Ce utilizari are asfaltul instalat de o firma de asfaltare? O firma de asfaltare se …

Deratizare Zalau

Deratizare Zalau

De ce sunt eficiente serviciile de deratizare Zalau? Stiati ca serviciile de deratizare Zalau sunt …

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

Cine are nevoie de Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov? Stim cu totii ca la o …